Ruimte voor een nieuw pad

Zhineng Qigong reorganiseert de energiehuishouding van je lichaam. Door regelmatig (het liefst dagelijks) deze Chinese bewegingsmethode te beoefenen, kan de energie weer fijn stromen door je lichaam. Hierdoor voel je je fitter, vitaler, daadkrachtiger én komen lichaam en geest weer in balans.

Mijn ervaring met Zhineng Qigong is dat ik een bepaald soort rust ervaar. De pijntjes in mijn lijf zijn verdwenen, de gedachten in mijn hoofd zijn tot rust gekomen en ik ben energieker dan voorheen. Extra fijn is dat er ook ruimte is ontstaan in mijn hoofd. Nieuwe ideeën en plannen krijgen de kans om te groeien. Ik zie nieuwe paden die ik voor Zhineng Qigong niet zag en ik durf nu beslissingen te maken waar ik vroeger niet zo zeker van was. Ik heb nu de moed om de ene deur te sluiten, zodat ik een andere kan openen.

Sabbatical

Zhineng Qigong heeft mij de kracht en vrijheid gegeven om een ‘lastig’ besluit te maken. Want, hoe leuk ik het ook vind om cursisten kennis te laten maken met deze prachtige bewegingsleer, heb ik besloten om een sabbatical te nemen. Ik stop vanaf januari 2023 met lesgeven en geef mezelf de ruimte om nieuwe paden te ontdekken. Zhineng Qigong is mijn passie waar ik niet zonder kan, dus door nu even voor mezelf te kiezen kan ik me daar ook verder in verdiepen. Wie weet kan ik die opgedane kennis ooit weer in lesmateriaal verwerken. Maar nu eerst even on-hold!

Wil je tijdens mijn sabbatical door met Zhineng Qigong en heb je handvatten nodig? Dan is mijn boek ‘Kom in je kracht met Chi’ wellicht een goed idee! Je vindt in dit boek geen lange theoretische verhalen, maar korte ervaringen, creatieve schrijfopdrachten en veel ontspannende oefeningen. Het is een echt doe-boek, zodat je in je kracht komt en jij ook jouw dromen waar durft te maken. Bestellen kan hier: https://chischagen.nl/winkel.

 

Blijf in beweging!

 

Warme Chi-groet,
Rita van Slageren