Lesrooster

Agenda 2020:

lesblok 8 weken:   3 augustus tot en met 19 september

lesblok 10 weken: 5 oktober tot en met  12 december

De weeklessen zijn voor volwassenen (18+) tenzij er specifiek een leeftijd wordt vermeld.

Maandagavond
Zhineng Qigong 19.30 – 20.30 uur (vol)

Dinsdag
19.30 – 20.30 uur Zhineng Qigong

Woensdag
9.30 – 10.30  uur Zhineng Qigong
16.00 – 17.00 uur Tai Chi Qigong
19.30 – 20.30 uur Tai Chi Qigong (vol)

Vrijdagochtend 
9.30 – 10.30 uur Zhineng Qigong (vol)

Vrijdagochtend | Zit-Chigong
11.15 – 12.00 uur

Zaterdagochtend
9.30 -10.30 uur Tai Chi Qigong (vol)
11.00 – 12.00 uur Qigong

De kosten bedragen:

  • per les van 60 minuten   €  9,50 per persoon
  • per les van 45 minuten   €  6,75 per persoon (Zit-Chigong)
  • proefles van 60 minuten € 0,00 per persoon (vraag hier jouw gratis proefles aan)
Qigong in de bergen

Zhineng Qigong

Zhineng Qigong combineert beweging, meditatie en visualisatie om het lichaam los te maken en te ontspannen.
Je voelt je lekker, gezond en vitaal als alle energie goed door je lichaam stroomt. Alle meridianen zijn dan open. Dit kunnen we bereiken door regelmatig (bij voorkeur dagelijks) Zhineng Qigong oefeningen te doen.

Meer informatie.

Nature Tai Chi

Nature Tai Chi is een relatief eenvoudige bewegingsreeks, ontwikkeld in China en komt voort uit de Zhineng Qigong. De bewegingen zijn langzaam, vloeiend en sierlijk, waarin balans en houding centraal staan.

Vooral als je je gehaast voelt en altijd ‘druk’ bent, is Nature Tai Chi een fijne bewegingsmethode om weer even te aarden in het hier en nu. Daarnaast zijn de positieve effecten vergelijkbaar met die van Zhineng Qigong.

Meer informatie.

Zit-Chigong

Zit-Chigong is bedoeld voor mensen die niet lang of helemaal niet kunnen staan. De lessen duren drie kwartier en worden zittend op een krukje/stoel of vanuit de rolstoel gedaan. We bewegen (als dat mogelijk is) nek, schouders, armen, benen, enkels en voeten op een ontspannen manier, waardoor de energie weer door het hele lichaam gaat stromen.

Vooral voor mensen met Multiple Sclerose (MS) of  Parkinson, is Zit-Chigong zeer geschikt. Je krijgt bij deze ziektes namelijk te maken met spanning, balansverlies, moeilijkheden met lopen en een energietekort. De oefeningen in deze lessen zijn juist gericht op balans, lichaamshouding, ontspanning en energie stroming en zijn zeer effectief!

zit zhineng chigong

Voor wie?  Iedereen vanaf 18 jaar die niet (lang) kan staan, herstellend van operatie of ongeluk is of een chronische ziekte of lichamelijke beperking heeft.
Kosten:  € 6,75 per les bij een les van drie kwartier.
Aanmelden of meer informatie: tel. 06 547 987 77 of e-mail info@chischagen.nl, je kunt ook het contactformulier op deze site gebruiken.

Persoonlijke Chi training

Tijdens de persoonlijke Chi training kijken we naar je dagelijks leven, je leefstijl en de mogelijkheden om veranderingen aan te brengen. Door middel van specifieke Zhineng Qigong en Tai Chi oefeningen, kun je die veranderingen doorzetten.

Een persoonlijke Chi training is helemaal afgestemd op jou persoonlijke wensen, mogelijkheden en leefstijl. Het is een combinatie van coaching en training, waarbij de nadruk ligt op de oefeningen.

De kosten bedragen € 60,00 per uur.
Meer informatie.

Inschrijven voor lessen