Ontspannen in uitdagende tijden

UPDATE: 

Wil je persoonlijke Chi training?
In de lesruimte van Chi Schagen kunnen we heel goed minimaal twee meter van elkaar bewegen. Uiteraard volgen we ook alle andere richtlijnen van het RIVM.

Actie verlengd tot 20 mei!
Tot en met 20 mei ontvang je 25% korting op een privéles (zowel online als persoonlijke begeleiding) van een uur

 

We worden allemaal geconfronteerd met de gevolgen van het COVID-19 virus. Zowel zakelijk als persoonlijk krijgen we met diverse uitdagingen te maken. Dit kan behoorlijk wat stress opleveren en dat komt het immuunsysteem niet ten goede. Het is dus, met name in deze tijd, zeer belangrijk om te ontspannen. Zhineng Qigong en Tai Chi Qigong kunnen hierbij helpen.

Zhineng Qigong en Tai Chi Qigong

Deze twee variaties van de Chinese bewegingskunst werken namelijk zeer ontspannend. Een heerlijk gevoel en tegelijkertijd versterk je jouw immuunsysteem. Zhineng Qigong bestaat uit eenvoudige oefeningen, waarbij je met rustige, soepele bewegingen je lichaam losmaakt en ontspant.

Tai Chi Qigong is een opeenvolging van bewegingen die rustig, traag en continu worden uitgevoerd. Hierdoor voel je je beter, opgewekter en je kunt je hoofd beter leegmaken. De oefeningen kunnen door iedereen worden uitgevoerd. Als het lastig is om te staan, dan worden de oefeningen zittend uitgevoerd.

Privé begeleiding

Met mijn achtergrond als stresscounselor en Zhineng Qigong/Tai Chi Qigong docent help ik je om de bewegingen eigen te maken. Ook in deze tijd van social distancing! De privé begeleiding bestaat uit gesprekken en oefeningen, die (indien gewenst) op afstand kunnen worden gedaan.

We starten met een telefonisch intakegesprek (of videobellen). Als je je er prettig bij voelt,  bespreken we het vervolgtraject. Tijdens de gesprekken die we samen inplannen, proberen we er achter te komen waar je veel stress van ervaart, wat dat met je doet en hoe je daar het beste mee om kunt gaan.

Ik verzamel de beste oefeningen voor jou, die je met behulp van filmpjes en online training kan doen. Wil je toch liever persoonlijke begeleiding? Geen probleem, in de lesruimte van Chi Schagen kunnen we heel goed minimaal twee meter van elkaar bewegen. Uiteraard volgen we ook alle andere richtlijnen van het RIVM.

Korting in april

Omdat we allemaal in hetzelfde schuitje zitten, kom ik je in deze periode graag tegemoet met een gereduceerd tarief. Tot en met 28 april ontvang je 25% korting op een privéles (zowel online als persoonlijke begeleiding) van een uur. Neem contact met me op voor meer informatie.

Stay safe en wees lief voor elkaar,

Rita van Slageren
www.chischagen.nl
06 54 798 777