Persoonlijke Chi training

Bij Chi Schagen is het ook mogelijk om een Persoonlijke Chi training te boeken. Deze wordt helemaal op jouw unieke behoeften ingericht en kan bijvoorbeeld een combinatie zijn van Zhineng Qigong, Tai Chi Qigong en stresscounseling. Het grote pluspunt van deze persoonlijke begeleiding is dat we heel specifieke oefeningen kunnen doen, die op dat moment kunnen helpen in jouw leven of nodig zijn voor jouw lichaam en geest.

Werkwijze

  1. Allereerst gaan we het gesprek samen aan. Hierbij analyseren we samen wat er speelt en welke drempels je tegenkomt in je leven.
  2. Vervolgens kijken we naar de mogelijkheden om veranderingen aan te brengen.
  3. Ik geef je specifieke Zhineng Qigong en Tai Chi Qigong oefeningen mee, die je in je dagelijkse leven kunt integreren.
  4. Ook geef ik je, indien nodig, coaching en counseling.
  5. Als je veel stress ervaart, dan zet ik ook stresscounseling in.
  6. Tijdens jouw proces naar een fijner leven, sta ik naast je om je te begeleiden.
  7. Na één of meerdere sessies (het ligt eraan hoe hardnekkig jouw klachten zijn) voel je je fitter, fijner, vitaler en gelukkiger.
  8. Je kunt de oefeningen blijven inzetten in jouw leven.

Voor wie?

De Persoonlijke Chi training is in principe voor iedereen. Misschien wil je in een groepssessie niet over jouw stressklachten of lichamelijke ongemakken praten. Misschien ben je een drukke manager of ondernemer die het lastig vindt om groepslessen in te plannen in de agenda. Of misschien vind je het gewoon fijn om individueel te worden begeleid en zo het maximale uit de oefeningen kunt halen. Wat jouw reden ook is, vraag jouw Persoonlijke Chi training nu aan.

De kosten voor een persoonlijke chi training bedragen € 60,00 incl. btw per uur.

persoonlijke chi training