Zhineng Qigong voor bedrijven

Met het ‘nieuwe werken’ wordt de grens tussen werk en privé steeds vager.
Even snel nog ’s avonds de mail controleren of alvast in het weekend werk voorbereiden voor de week erna. Zelfs tijdens de vakantie gaat de laptop mee. Heel belangrijk dus om goed voor jezelf te zorgen, op tijd te ontspannen en te werken aan gezondheid en vitaliteit.

Voor een organisatie zijn goed functionerende werknemers van groot belang.
Ziekteverzuim, personeelsverloop en een lagere effectiviteit liggen altijd op de loer.


Vitale mensen zijn minder vaak ziek en ze doen hun werk met plezier!
Een Zhineng Qigong workshop of een serie lessen kunnen een goede ondersteuning bieden  voor vitale, energieke medewerkers. Zhineng Qigong oefeningen stimuleren de energiestroom in ons lichaam. Een goede, vrije energiestroom is belangrijk voor een energiek en succesvol leven.
De oefeningen zijn eenvoudig en worden rustig en soepel uitgevoerd. Omdat je aandacht bij de  beweging is, kun je ook je gedachten tot rust brengen.

 

Als je lichaam en hoofd rustig zijn, kijk je open en helder naar de dingen om je heen. Je hebt ruimte voor creatieve ideeën en je focus verbetert, waardoor je bewust keuzes maakt.
De oefeningen brengen je in balans en verbetert je concentratie.

Een Zhineng Qigong workshop is heel geschikt als onderdeel van een brainstorm sessie, inspiratie dag, teambuilding, bedrijfsuitje etc.

Tijdens de workshop leren deelnemers korte oefeningen om nek, schouders en rug soepel te houden en komen er oefeningen aan bod voor een goede balans en concentratievermogen. Er wordt aandacht besteed aan de totale lichaamshouding.

Deelnemers hebben na het volgen van een workshop meer energie en zijn in balans waardoor ze beter reageren in stressvolle situaties. De basis van Zhineng Qigong is eenvoudig in het dagelijks leven in te passen, waardoor de lichaamshouding verbetert en klachten verminderen.

Positieve effecten van Zhineng Qigong op een rij:

  • Ziekteverzuim preventie
  • Op een ontspannen manier werken aan gezondheid en lichaamshouding
  • Deelnemers voelen zich fit en vitaal en zijn beter in balans
  • Verbetering concentratie en focus
  • Ontspannen werksfeer
  • Voor meer informatie of een offerte op maat ben ik bereikbaar
    via e-mail: info@chischagen.nl of telefoonnummer 06 54 798 777