‘Het raakte mij dat het me zo goed deed’

 

Mijn persoonlijk verhaal
Het was 2008 / 2009, ik maakte aardig wat kilometers voor mijn werk en het was crisis. Mijn klanten, die in de meubel en keukenhandel zaten, waren verre van positief, wat mij stress en geen inkomen opleverde. Hierdoor kreeg ik vage lichamelijk klachten zoals rugpijn en nek/schouder klachten. Ondertussen had ik mijn agentschap verkocht aan een oplichter, dus weg werk en kon ik fluiten naar mijn centen. Diverse therapieën brachten mij helaas niet het gewenste resultaat. Totdat iemand mij vertelde over Zhineng Qigong. Samen met haar begon ik met de basis oefening. Trouw deed ik elke dag mijn ‘huiswerk’ en na een aantal weken begonnen mijn klachten af te nemen. Dat was leuk!  Maar het bracht mij niet alleen fysiek iets goeds, mijn omgeving merkte ook dat ik meer in balans raakte en ook was ik meer ontspannen.
Nu is Zhineng Qigong voor mij als tandenpoetsen. Het zit in mijn systeem en is het een dagelijks ritueel.
Ik voel me ontspannen, zelfverzekerd en mijn lichaam voelt vitaal en krachtig.

Het raakte mij dat het me zo goed deed. Daar wilde ik ook andere mensen blij mee maken. Ondertussen ben ik gecertificeerd docent Zhineng Qigong level 1 en 2 en geef ik verschillende lessen in de avond en ochtend.

Wat is Zhineng Qigong?
Zhineng Qigong is een eeuwenoude Chinese bewegingsmethode. De oefeningen zijn langzaam met ronde soepele bewegingen openen de energiebanen in het lichaam en zijn rustgevend.
Zhineng Qigong reorganiseert de complete energiehuishouding van het lichaam, ontspant het lichaam en brengt je gedachten tot rust.
Dat is Zhineng Qigong in een notendop.

Nieuwsgierig naar wat Zhineng Qigong voor jou kan betekenen?
Neem contact met me op via rita@chischagen.nl of 06 54798777, dan maken we een afspraak voor een gratis proefles.

 

Energieke groet,
Rita van Slageren
docent Zhineng Qigong level 1 & 2  en Zit-Chigong
www.chischagen.nl