Workshop Zhineng Qigong & Boetseren Beeld op 1 en/of 2 februari

Een uniek weekend onder leiding van Rita van Slageren van Chi Schagen en Erica kraan-Art

Ontdek hoe boetseren en Zhineng Qigong een mooie combinatie is. Veel kunstenaars en cursisten beoefenen deze eeuwenoude Chinese bewegingsmethode. In combinatie met meditatie en visualisatie ontspan je en maak je het lichaam los. De energie gaat stromen. Werken met klei maakt ook je hoofd leeg. Het stimuleert je creatieve hersenhelft en brengt je in balans.
Je kunt meer dan je denkt! deskundige begeleiding met alle ruimte voor jouw identiteit in creatie van jouw unieke beeld.

Op zaterdag bespreken we, onder het genot van een kop koffie of thee met iets lekkers, wat een ieder wil maken en start je met de opzet van je beeld.
Je bent al lekker aan de gang als Rita je rond half 12 laat ervaren hoe je kunt ontspannen met Zhineng Qigong en Tai Chi. Even je hoofd leegmaken en ruimte maken voor meer inspiratie.
Ook worden er tips gegeven welke kleine oefeningen je tijdens de dag kunt doen als je door de concentratie wat pijnlijk spieren krijgt.

Aansluitend genieten we van een heerlijke lunch. Na de lunch gaan we weer lekker boetseren en sluiten we de dag af met rustige meditatieve oefeningen om helemaal rustig en ontspannen van een hapje en drankje te genieten voor je weer naar huis gaat.

Op zondag beginnen we de dag, na ontvangst met koffie en thee, met Zhineng Qigong en Tai Chi.

Grijp je kans en ga 1 of 2 hele dagen ontspannen aan de slag!

 

zaterdag 1 februari en of zondag 2 februari 2020 van 9.00 tot 16.30 uur

locatie atelier Erica Kraan – Art Oostwal 2, 1747 EZ Tuitjenhorn

1 dag € 115,– 2 dagen € 220,–  inclusief koffie/thee, een heerlijke lunch, hapje & drankje, klei, uithollen en bakken beeld

Kosteloos annuleren kan tot 3 dagen voor eerste datum van de workshop.

Aanmelden kan telefonisch of per mail:
atelier Erica Kraan-Art,                     tel. 06 12729948,                    info@ericakraan-art.com
Chi Schagen – Rita van Slageren,     tel.06 54798777,                     rita@chischagen.nl