Openingsweekend Chi Schagen op 7 en 8 september

Op 7 en 8 september stelt Chi Schagen haar deuren open. Tijdens dit weekend kunt u tussen 11.00 uur en 16.00 uur  het prachtige nieuwe pand aan de Nes 5 in Schagen bewonderen.

Lessen in Chinese bewegingsleer

Wanneer iemand onrustig, lusteloos of vermoeid is of zelfs lichamelijke en/of emotionele klachten ervaart, kunnen Zhineng Qigong en Tai Chi oefeningen balans geven.
Bij Chi Schagen kan men diverse lessen in de Chinese bewegingsleer volgen, waarbij de combinatie van beweging, meditatie en visualisatie in het middelpunt staan. “Door die bewegingen te doen, stroomt alle energie weer op de juiste manier door het lichaam. Het effect? Je voelt je lekkerder, gezonder en vitaler!
Ik geef op dit moment les in Zhineng Qigong, Nature Tai Chi en variaties daarin, zoals Zit-Chigong en Persoonlijke Chi training.”

Zit-Chigong houdt in dat diverse bewegingen zittend vanuit een rolstoel of vanaf een stoel/kruk worden gedaan. Hierdoor stroomt de energie weer door het hele lichaam.
Bij de Persoonlijke Chi training wordt gekeken naar iemands specifieke behoeften. Zhineng Qigong, Tai Chi en stresscounseling worden gecombineerd om eventuele veranderingen in iemands leven te bewerkstelligen.

Stresscounseling

Sinds kort biedt Rita ook stresscounseling aan bij Chi Schagen. “Veel mensen kampen met stressklachten, die uiteindelijk over kunnen slaan naar lichamelijke ongemakken of zelfs een depressie. Door gebruik te maken van de juiste coaching in combinatie met de Chinese bewegingsleer, kunnen die negatieve gevolgen uitblijven. Veel mensen hebben baat bij stresscounseling en hebben daardoor veel meer plezier in hun persoonlijke en zakelijke leven. Het is mooi om te zien hoe een eeuwenoude methode nog steeds zo effectief werkt!”

Zelf ervaren

Tijdens het openingsweekend van Chi Schagen worden er geen proeflessen gegeven, maar kunt u wel kennismaken met Zhineng Qigong, Nature Tai Chi en stresscounseling. “Ik ben uiteraard het aanspreekpunt voor vragen. Daarnaast  kunnen bezoekers ervaringen van cursisten lezen op mijn website. Maar, om de kracht van de Chinese bewegingsleer echt te snappen, is het belangrijk om het zelf te ervaren. Het is altijd mogelijk om een gratis proefles aan te vragen.

Tot ziens op 7 of 8 september!
Rita van Slageren